Cotton Merino unicolor - 24 turkis

Cotton Merino unicolor - 24 turkis
Varenr.
cotmer24
Pris
kr 31,00

Kvantumsrabatt

Loading...
kun 11 nøster
Innhold: 50% Ull, 50% Bomull
Garngruppe: B (20 - 22 masker) / 8 ply / DK / worsted 
Vekt/lengde: 50 gram = ca. 110 m
Anbefalt pinne: 4 mm
Strikkefasthet: 10 x 10 cm = 21m x 28p
Finvask 40°C / Bruk aldri tøymykner / Tørkes flatt

For oppskrifter til dette garnet se  http://www.garnstudio.com/search.php?y=103&lang=no

DROPS Cotton Merino er en kombinasjon av extra fine merinoull og lange bomullsfibre. Vi har valgt å ikke karde merinoullen og bomullen sammen. Dette fremhever hver enkelt av fibrenes egenskaper på en bedre måte samtidig som det oppnås mer spill i farger og struktur. Garnet er superwash behandlet og mild mot huden. Dette gjør det godt egnet til baby- og barneklær. Garnet består av mange tynne tråder spunnet sammen. Dette gir rundhet og fylde, og gjør at det egner seg spesielt godt til fletter, strukturmønstre og perlestrikk. Den spesielle oppbyggingen gjør at det er ekstra viktig å behandle det på riktig måte: pass på at du har riktig strikkefasthet og bør heller strikkes for stramt, enn for løst. Ikke vask plagget i for varmt vann, ikke la det ligge i bløt og tørk flatt. Som alle våre merino-garn kommer ullen fra frittgående dyr i Sør-Amerika.

Dette garnet har en Oeko-Tex® sertifisering (sertifikat nummer 25.3.0016), Standard 100, Class I fra INNOVATEXT Textile Engineering and Testing Institute. Dette betyr at det har blitt testet og er helt fri for skadelige kjemikalier og er trygt å bruke. Class I er det høyeste nivået, hvilket innebærer at det også passer for babyartikler (0-3 år).

Made in: EU. 
Råvarens opprinnelse: Ull fra Sør-Amerika, Bomull fra Tyrkia

Vi minner om at fargene du ser her kan avvike noe avhengig av skjermtype, på samme måte som garnpartier ofte avviker i noen grad fra fargebad til fargebad.