Betingelser for kjøp

Betingelser for kjøp

Priser/Betaling

Det er 18 års aldersgrense for å handle i nettbutikken vår!
 
Det er kundens ansvar å bestille i riktig navn og angi rett adresse!   Dersom du bestiller levering til en adresse der du ikke er registrert hos posten som postmottaker så er sannsynligheten meget stor for at du ikke mottar noen hentelapp - bruk i såfall en c/o adresse!

 

Alle priser er oppgitt i NOK og inkl mva. Frakt tilkommer for varer som sendes - se under vedr frakt.

For enkelte varevalg vil det være kvantumsrabatter som ikke fremkommer på webordren, dette for at du som kunde skal kunne velge produktsammensetningen fritt innenfor de angjeldende pakker. Kvantumsrabatter vil fremkomme riktig på faktura.


Du vil motta faktura på epost fra oss etter at varene er pakket - så vær snill å ikke betale før du har mottatt faktura med tilpasset kvantum, priser og frakt. 

 

Det er foreløpig ikke mulig å benytte betaling med kredittkort. Våre betalingsalternativer er:

1. Ordrer kan forhåndsbetales  - til vår konto: 6504.05.60453. Send oss gjerne kopi av kvittering på epost: post@rasmusdesign.no.  

2. Postoppkrav. Her vil postens oppkravsgebyr påløpe i tillegg uansett størrelse på ordren og om forsendelsen ellers er fraktfri. Merk at uavhentede pakker vil bli belastet kunde med kr 240,- til dekning av frakt og omkostninger.  Ved postoppkrav må kr 240 forskuddsinnbetales før varene sendes.

3. Faktura. Merk at vi ikke har etterskuddsfakturering - våre fakturaer blir utstedt når varen er pakket og klar for sending, og sendes kunde på epost - forfaller på kort tid/ganske omgående!

4. Betale varer kontant ved avhenting dersom du har anledning til å hente selv på et av våre utleveringssteder (Tertnes, Eidsvåg, tidvis Knarvik og tidvis Geilo).Frakt og levering

Kjøp over kr 2.200,- sendes fraktfritt innen Norge, evt tilkommer postens oppkravsgebyr hvis varene sendes i oppkrav. For kjøp inntil kr 2.200,- tilkommer frakt. Frakttillegget tilsvarer postens satser (http://www.posten.no/produkter-og-tjenester/prisveileder). For enkelte varer vil frakten være høyere enn beløpet som kommer automatisk på ordrebekreftelse - det gjelder spesielt tunge eller volumiøse varer, som vil kunne få en frakt på kr 130,- eller kr 140,-.  

Pakker over 1,5 kilo sendes som sporingspakke - frakt kr 140,-
Pakker under 1,5 kg sendes som brevpost til postens satser - (disse styres av både vekt og volum).

Frakteksempler:
6 nøster a 50g eller 3 nøster a 100g = kr 75,-/ 45,-
1 pakke strikkepinner = kr 45,-/ kr 23,-/ 13,-
14 nøster a 50g = kr 115,-
26 nøster a 50 g = kr 130,-
30 nøster (eller mer) a 50 g = kr 140,- (med sporing)

No free shipping outside Norway.  Shipments abroad will allways be charged with shipping costs, and shipments will be sent by Posten Norge. Shipping costs:  https://www.posten.no/sende/pakke/utland/sende-pakke-til-utlandet

 

 
Varer som hentes på en av våre utleveringssteder får ingen frakttillegg. 
For direkte leverte i våre leveringsområder tilkommer leveringsfrakt på kr 45,- 

Bestilte varer blir sendt fortløpende, og i all hovedsak innenfor samme dag/ første postavgang - så sant vi har varene på lager.

Mindre/små produkter blir sendt som brev hvis mulig. Vi vil redusere fraktkostnaden i de tilfeller hvor brevporto kan benyttes - slik at forsendelsen blir så rimelig som mulig for våre kunder. 

Merk at ved forsendingsvalg 'oppkrav' blir fraktbeløp kr 240,-. 

Vi har ingen ekspedisjonsgebyrer/ fakturagebyrer.


Våre hentesteder er pt:    

Åsane:  5104 Eidsvåg (Eidsvågskogen 39)  +  5113 Tertnes (Bukkedalsåsen 35)

Geilo:  3580 Geilo (Skurdalsvegen 25) - I perioder -  ta kontakt om du vil vite vår neste utlevering på Geilo.

 


Våre direkteleveringssteder pt: 

Åsane (Bergen kommune) - frakttillegg kr 45,-

 

Reklamasjon

Ved feil/mangler ved varen ta kontakt med oss så snart som mulig så vil vi hjelpe deg.

Send en epost til post@rasmusdesign.no. Merk emnefeltet med "Reklamasjon". Noter hva reklamasjonen gjelder, hvilken vare og fakturanummer. Vi vil hjelpe deg så snart vi kan. 

 


Angrerett

Som kunde har du en ubetinget angrerett innen 14 dager etter mottatte varer, og du behøver ikke angi noen grunn for dette. Returfrakt betales av deg som kunde. Merk at varer skal returneres i original emballasje i samme stand som ved mottak, og være ubrukt.

Angrerettsskjema 

 


Bytte og retur

Ønsker du å bytte en vare, ta kontakt med oss så snart som mulig. Vi vil hjelpe deg så godt vi kan. 

Send en epost til post@rasmusdesign.no. Merk emnefeltet med "Bytte og retur". Angi hvilke varer det gjelder (dersom det ikke gjelder hele leveransen) og fakturanummer.  Bytte og retur av varer forutsetter at varen er ubrukt og emballasjene er ubrudt.

Ved feil-levering eller ved feil på varen, erstatter vi også retur frakten og sender ny vare uten ekstra omkostninger.


Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer.

 

Velkommen som kunde hos oss!